0%
Forventet læsetid: 3 min.

Derfor gør betting dig til en mandlig mand

0

Du elsker sikkert allerede at bette og gamble. Det får dig til at føle dig som en rigtig mand. Stor, mandlig og helt i stødet.

Men hvorfor egentlig? Læs her for at finde ud af, hvorfor betting er det mest mandlige, du kan gøre for dig selv.

Betting udløser adrenalin

Når vi better og gambler udløses adrenalin i kroppen. Det skyldes, at vi er spændte og ’på’ i forhold til, hvad der sker.

Der er en særlig mystik og spænding forbundet med betting, og mens vi laver vores bet og venter på et godt outcome, så suser adrenalin rundt i blodet på os. Adrenalin øger blodtrykket, gør os lidt svedige i håndfladerne, og gør os generelt klar til kamp! Det betyder, at du føler dig ekstra mandlig, når du udsætter dig selv for et boost med adrenalin.

Netop derfor kan betting og gambling også blive så vanedannende. Netop derfor får du lyst til lige et spil mere. Det er nemlig en rar følelse at føle sig lidt ekstra mandlig.

Kort og roulette

Betting sikrer den ultimative håneret

Hvis du better sammen med dine venner, og du giver dem rigtig klø i en runde, så sikrer du den onde håneret. Og hvad er bedre end at kunne give sine kammerater lidt røg og dyrke sit eget ego for en stund? Når vi better sætter vi en del af os selv og vores stolthed på spil. Vi satser på et udfald, som vi ikke kender med sikkerhed.

Derfor giver det en særlig status af alfa, når vi vinder. Og det giver en helt fantastisk følelse i kroppen, når vi vinder over andre.

Når du vinder et spil, udløses der nemlig også et belønningsstof i hjernen, som bare får os til at føle os helt vildt godt tilpas. Også det får dig til at føle dig mere mandig, og giver dig lyst til at prøve kræfter med endnu en runde betting.

Betting er for mænd, hvad shopping er for kvinder

Mænd vælger generelt spil, som er særligt præget af færdigheder. For eksempel poker, hvor dit bluff og dit pokerfjæs afgør hvor stor en champ, du bliver.
Netop derfor er betting og gambling også på mange måder super mandligt. Særligt hvis du altså laver din betting inden for en kategori, som du ved meget om. Det kan for eksempel være en sport, som du synes er the shit.

Særligt vi mænd har en tendens til at måle vores værd i penge, og det er også en af årsagerne til, at betting får os til at føle os ekstra mandige. Når vi gennem betting sikrer en slat rimelig let tjente penge, føler vi os godt ovenpå.

Det kan vi mænd godt lide. For så har vi rigtig mulighed for at vise os, og dyrke os selv på den fede måde, samtidig med at vi vinder ekstra skillinger til byturen.

Betting gør dig med andre ord til en rigtig mandlig mand. Og der er masser af årsager til, hvorfor betting er en skøn beskæftigelse. Har du bettet for nylig?