0%
Forventet læsetid: 2 min.

Derfor er det fordelagtigt at oddse på nettet

Gode grunde til at oddse på nettet

0

Din puls er høj. Du sveder. Koncentrationen er i top. Du er totalt opslugt af en kamp – som du ikke selv spiller. Hvordan kan det lade sig gøre?

Det spørgsmål kan besvares med et enkelt ord; betting. Ved at oddse har du nemlig selv noget på spil i en sportskamp. Det betyder, at du kan få meget mere glæde og spænding ud af at se sport. I vore dage er det nemmere end nogensinde at oddse. Ikke mindst med fremkomsten af internettet, der har gjort det muligt at liveoddse. Generelt er det mere fordelagtigt at oddse online, hvilket vi begrunder i de nedenstående punkter:

Mulighed for liveodds – Online betting sider har den markante fordel, at man nemt kan oddse, mens kampen er i gang, hvilket er vanskeligt at gøre i fysiske butikker. Liveodds er en fantastisk mulighed, da du dermed har mulighed for at aflæse kampens forløb og derigennem forudse det næste træk, som potentielt kan blive din næste gevinst. Dan dig et overblik over de mange online betting sider og vælg den bedste baseret på dine behov og ønsker.

Tjen penge

Hurtig adgang til statistik – Det er vigtigt at kende til de hold, som man oddser på. På nettet kan du hurtigt finde information om holdene og deres eventuelle skader. Du har ligeledes nem adgang til statistik om holdenes indbyrdes opgør mv.

Spiltips på nettet – Nettet er fyldt med spiltips fra erfarne spillere og andre spileksperter. Med disse spiltips vil du kunne finde oversete odds, der nemt kan føre til gevinst. Husk dog at være kritisk over for de såkaldte eksperter. Du kan eventuelt tjekke deres tilbagebetalingsprocent, der indikerer, i hvor høj grad de vinder på oddset.

Luk væddemål før tid – Langt de fleste bookmakere tilbyder nu, at du kan lukke dit væddemål før tid, hvis du spiller online. Hvis du eksempelvis har spillet på, at et hold skal vinde kampen – og at det hold fører med 10 minutter igen, så kan du vælge at lukke væddemålet og dermed få en stor del af din potentielle gevinst. Det kan du med fordel gøre, hvis holdet er meget presset, og dermed kan risikere at indkassere et mål til slut, hvilket vil ødelægge dit odds.