0%
Forventet læsetid: 1 min.

Disse spillemaskiner hitter på nettet lige nu

Kort introduktion til de mest populære spillemaskiner på nettet

1

Det kan være svært at vide, hvor man skal begynde, hvis man ønsker at spille på spillemaskiner. Især når man gerne vil spille på nettet. Der er et hav af forskellige maskiner, og mange af dem ser både sjove og fristende ud. Det behøver dog ikke være så svært at finde de rigtige. Du kan herunder læse om nogle af de danske spillemaskiner, der hitter allermest på nettet for øjeblikket – så har du et sted at starte.

Den originale og den billige

Den første type spillemaskine du bør vælge, hvis du aldrig har spillet før. Det er de helt originale, og dem der fungerer ligesom en gammeldags enarmet tyveknægt – du hiver i håndtaget (men med musen), og så ser du, om du får nogle ens symboler på skærmen. Uden alt for mange ekstra spil og forvirrende features, så du lige kan lære det.

Den næste spillemaskine du kan forsøge dig ad med, og som næsten alle kan være med på, det er Theme Park. Desuden behøver du max at bruge fem kroner for at prøve kræfter med Theme Park, og samtidig kan du fornøje dig med illusionen om at være i en forlystelsespark og blive grebet af stemningen, mens du jagter jackpot.

Odds på nettet

Den skøre og den nervepirrende

Hvis du godt kan lide ting af den mere skøre kaliber, så er der også When Pigs Fly. Når du spiller på denne spillemaskine, bliver du mødt af glade grise ude i rummet. Det er en del anderledes stillet op end den originale, enarmede tyveknægt, men med samme gode chancer for at vinde.

Til sidst er der den mest nervepirrende af dem alle. Spillemaskinen hedder Thief, og her skal du passe på dine penge, da en mestertyv er ude på at stjæle dem. Grafikken i denne spillemaskine er rigtig god, og temaet – som selvfølgelig er tyveri – gør det lidt ekstra sjovt at spille.