0%
Forventet læsetid: 2 min.

Kunsten at bevare en sund økonomi som pokerspiller

0

Hvis du er pokerspiller, så er det med al sandsynlighed egne midler, du spiller for. Det kan derfor være en kunst i sig selv at bevare en sund økonomi, hvis dit erhverv og daglige virke handler om poker. Der findes dog flere tiltag, du kan benytte, hvis du har svært ved at strukturere din økonomi, uden at det betyder, at du skal gå på kompromis med dit erhverv.

Adskil privatøkonomi fra dine spilpenge

Den bedste løsning er at adskille din privatøkonomi fra dine spilpenge. Det medfører, at du har en fast sum penge, du kan spille for. På denne måde kan du begrænse dine tab, men du kan desværre også begrænse potentielle gevinster. Det ændrer dog ikke på, at det er en god idé, da du med fremgangsmåden bevarer et overblik over din økonomi. Dette overblik er guld værd.

Som pokerspiller er det mest essentielle, at du er i stand til at holde privatøkonomi og spilpenge adskilt. Du kan dermed nemmere have et særskilt budget for din privatøkonomi og dine daglige udgifter. Du undgår derfor også, at du pludselig skal rykke budgettet rundt, fordi du har følt dig nødsaget til at investere yderligere midler i din karriere.

Kan man virkelig balancere privatøkonomi og poker?

Det er ikke ulovligt eller på anden vis uhensigtsmæssigt at have flere konti i en bank. Det bør du udnytte som pokerspiller. Ved at have flere konti er det nemlig nemt at holde privatøkonomi og poker adskilt. Det er ikke alle, der mener, at det er nødvendigt, men det er ikke desto mindre med til at gøre det markant nemmere at opretholde en sund og overskuelig økonomi.

Pokerchips

Du kan ikke bevare en sund økonomi uden en indkomst

Du kan selvfølgelig ikke opretholde en sund økonomi, hvis du ikke har nogen indkomst. Derfor er det vigtigt, at du rent faktisk tjener penge på dine spilaktiviteter. Har du forsøgt at holde dig selv økonomisk oven vande de seneste år og kun lige formået at gøre det med nød og næppe, så tyder meget på, at du skal lede efter en anden karrierevej.