0%
Forventet læsetid: 2 min.

Stream dansk fodbold – gratis og lovligt

Råder du ikke over den store tv-pakke? Så kan du glæde dig over, at gratis og lovlig streaming af dansk fodbold er en mulighed

0

Er du også træt af, at du ikke har den store sportspakke på dit tv? De helt store pakker er ofte meget dyre, og derfor er det de færreste personer, som kan se alle de fede kampe. Hvis du elsker fodbold og andre sportsgrene, så kan du dog stadig holde dig opdateret og følge med i alle de store kampe gennem streaming.

Det er nemlig muligt at streame dansk fodbold i en god kvalitet helt lovligt. Det kan man gøre gennem mange forskellige hjemmesider, hvor nogle af disse endda er gratis.
Så hvis du vil spare penge uden at gå på kompromis med din sport, så er gratis streaming uden tvivl den ultimative løsning for dig.

Fodboldmål

Den nye Superliga-struktur

Når du nu er kommet i gang med at streame, så kan du med fordel kaste dig over slutspillet i Superligaen, hvis du altså kan følge med i den nye struktur.

Grundspillet i Superligaen er nu overstået, og de første kampe i slutspillet er blevet fløjtet af. Men er du ligesom så mange andre også en smule forvirret over den nye struktur? Det er ganske forståeligt, og derfor vil denne artikel prøve at forklare den nye struktur.

Efter grundspillet er de seks bedste hold gået videre til mesterskabsspillet, dette er henholdsvis:

  • Brøndby IF
  • FC Midtjylland
  • FC Nordsjælland
  • FC København
  • AaB
  • AC Horsens

Disse hold spiller indbyrdes mod hinanden to gange, og herefter vil der blive kronet en ny dansk mester. De otte hold, som sluttede nederst i grundspillet, er gået videre til gruppespillet. Disse otte hold er nu blevet inddelt i to grupper, og de vil spille seks runder.

Men hvad kan de vinde eller risikere i denne gruppe? De to bedste hold fra hver gruppe skal spille om deltagelse i de europæiske turneringer.
De fire dårligste hold i gruppespillet risikerer at rykke ned i 1. division. Dette foregår ved, at der bliver holdt et ’nedrykningsslutspil’, som skal afgøre, hvorvidt det er et, to eller tre hold, som rykker ned og bliver udskiftet med de bedste hold fra 1. division.