0%
Forventet læsetid: 3 min.

eSport gør sit indtog i bettingbranchen

0

eSport er under kraftig vækst. Det har de observeret hos diverse bookmakere. Derfor er det også begyndt at gøre sit indtog i bettingbranchen, hvor flere bookmakere åbner for betting på eSport. Det er muligt at spille på alt fra Counter-Strike: Global Offensive til League of Legends og Dota 2.

Derfor er der også noget for enhver – uanset præferencer ift. spil. I takt med den både stigende popularitet og generelle udbredelse af eSport, har mange bookmakere set forretningsmuligheder i dette. Det er endnu ikke alle aktører, der tilbyder dette, men antallet af bookmakere, der tilbyder eSport-betting, er stigende.

Mange har ændret sit syn på eSport

For blot et par år siden var eSport noget, der blev forbundet med bumsede teenagere på mørke værelser. I dag forholder det sig helt anderledes. Det bliver ikke blot betragtet som en reel sport, men også en forretning med en verdensomspændende omsætning på flere milliarder – og den vokser hastigt!

Derfor er det indlysende at flere bookmakere har valgt at kaste sig over eSport. Har du en stor interesse for eSport og følger du med i de seneste eSport-nyheder, så har du nu mulighed for at omdanne denne viden til penge. Der kan ikke stilles en garanti ved gevinsten, men muligheden er der, hvis du har mod på at prøve.

Er du sikker på at Astralis vinder med sejren ved næste BLAST Pro Series-turnering? Eller har du et bud på vinderen af næste LEC-sæson? Begge ting er noget, du kan satse penge på. Der er selvfølgelig altid en risiko forbundet med at gøre dette, hvorfor risikoen bør være kalkuleret og nøje overvejet.

Spillerum

Forøget popularitet betyder større forretning

For bookmakerne er det en forretning til at tilbyde betting på eSport. I takt med stigende popularitet bliver det generelle forretningspotentiale også større. Det er dét, der har motiveret flere bookmakere til at tillægge eSport et større fokus end hidtil – det gør sig gældende for alt fra Danske Spil til Bet365 og Mr Green.

Udvalget af væddemålet er ikke nær så stort som eksempelvis fodbold og tennis, men i modsætning til disse to sportsgrene, så udvides mulighederne for at spille på eSport konstant. Mange bookmakere er desuden modtagelige overfor relevante forslag, hvis du eksempelvis savner et konkret væddemål inden for CS:GO.

eSport er kommet for at blive

Der er mange, der har været af den opfattelse at eSport blot er en trend, der snart er overstået. Sådan var der også mange, der havde det med internettet. Derfor bør der ikke herske tvivl om at eSport er kommet for at blive – og ikke nok med det, så er det både en sport og en forretning, der oplever en markant vækst.

De utallige turneringer i LoL, CS:GO m.m., kommer derfor ikke til at udgå lige foreløbigt. Tværtimod, så bliver de kun større. Det betyder ikke blot større præmiepuljer, men også større arenaer, flere tilmeldte hold, og et endnu højere niveau end hvad der lægges for dagen i dag.

Derfor er der ligeledes garanti for, at du fremadrettet vil opleve et større udvalg af væddemål på eSport hos samtlige bookmakere.