0%
Forventet læsetid: 1 min.

Tre pokertips til nybegynderen

Gode tips til den nye pokerspiller

4

Som nybegynder kan det være angstprovokerende at skulle give sig i kast med at spille poker. Der er nemlig en række ting, man skal mestre, inden man med ro i sindet kan sætte sine sparepenge på spil. Når du er kommet over nybegynderstadiet, så kan du med god samvittighed satse lidt af opsparingen. Hvis du er nybegynder, vil du kunne få en række tips omkring poker ved at læse denne artikel til ende.

Lær spillets regler

Det siger sig selv, at det er nødvendigt at kende til spillets regler, før man går i gang. Grundlæggende handler det om, at du får et overblik over de forskellige pokerhænders værdi og rangering. Den bedst mulige hånd i poker kaldes for royal flush, som er et es, konge, dame, knægt og 10 i samme kulør. Derudover findes der en lang række rangeringer, som du bør sætte dig ind i.

Øvelse gør mester

Det kan være fint at sætte sig ind i reglerne, men det nytter ikke noget blot at læse. Du lærer allerbedst at spille poker ved komme ud på dybt vand og gå i gang med at spille. Her er det et godt råd, at du spiller en lang række forskellige gratis spil, inden du begynder at spille om penge. Dermed vil du kunne øve dig, uden du spiller dig fattig i samme ombæring.

Online casino

Lær spillets uskrevne regler

Selvom du måske får fuldstændigt styr på de skrevne regler, så betyder det ikke, at du automatisk er verdensmester i poker. Poker er nemlig i høj grad et psykisk spil, hvor det handler om at have nerver af stål, og at man er en god menneskekender. Bluff udgør en ikke ubetydelig del af spillet, da man spiller med lukkede kort. Derfor skal du øve dit pokerfjæs, så du bliver i stand til at snyde dine modstandere.